BiH i regija

Vlasnici TV N1 kupili Pink BiH

Američka KKR grupa kupila je od Željka Mitrovića Pink Bosne i Hercegovine i Pink Montenegro, saznaje Danas.

U FBiH opet nema lijekova za karcinom, pacijenti mogu refundirati novac

Nestašica citostatika, koja posljednjih dana vlada u Federaciji BiH, rezultat je komplicirane procedure nabave tih lijekova te činjenice kako je tržište BiH premalo, zbog čega se brojni veliki proizvođači nerijetko povlače s njega, piše Večernji list BiH. 

Ne možemo se dogovoriti oko prošlosti, ali zajedničku budućnost moramo graditi

Nedžad Latić, publicist i urednik sarajevskog portala The Bosnia Times i sociolog Ivan Vukoja bili su gosti u emisiji "Zrcalo tjedna" Naše TV. Teme o kojima su Latić i Vukoja razgovarali u emisiji urednika Gudelja bili su hrvatsko-bošnjački odnosi, od geneze do današnjih jako udaljenih političkih, medijskih i drugih pozicija.

Svečano otvorena 15. “Mostarska liska”: Malu lisku osvojio Robert Pehar

  1. 15. Međunarodni festival komedije “Mostarska liska 2018” svečano je u Narodnom pozorištu Mostar otvorio Rašid Hadžović, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, a na svečanosti otvorenja direktor Festivala i direktor Narodnog pozorišta Mostar Almir Mujkanović je uručio zahvalnicu za kontinuiranu podršku ovom festivalu gradonačelniku Mostara Ljubi Bešliću, piše Bljesak.info.
Pretplati se na ovaj RSS feed