BiH i regija

U HNŽ-u osigurani dodatni kadrovi u borbi protiv virusa

Prim. dr. Nermin Avdić, direktor Zavoda za javno zdravstvo HNŽ i Pero Ćiro Pavlović, glasnogovornik Stožera civilne zastite održali su konferenciju za novinare Vlade i Stožera civilne zastite HNŽ-a.

Milićević: Željeli su suspendirati Parlament - video

Sinoć su gosti RTV Herce Bosne bili federalna ministrica financija Jelka Miličević i prof.dr. Ivan Vasilj, dekan Fakulteta zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, a tema je bio koronavirus i svi događaji oko njega.

Čitluk odredio dva objekta za prijem oboljelih od koronavirusa

Dva objekta s područja općine Čitluk, Sportska dvorana Osnovne škole fra Didaka Buntića Čitluk i novoizgrađeni objekt staračkog doma u Bijakovićima određeni su kao objekti za prijem eventualno lakše i srednje teško oboljelih osoba od koronavirusa s područja općine Čitluk.

U HNŽ-u zaprimljene su 4 prijave građana u vezi sa korona virusom

U posljednja 24 sata u Operativnom centru civilne zaštite i vatrogastva  HNŽ zaprimljene su 4 prijave građana u vezi sa korona virusom (COVID-19),  a odnosile su se na rad jednog ugostiteljskog objekta i na osobe mlađe od 18 ili starije od 65 godina, koje se ne pridržavaju mjera o zabrani izlaska. Jedna osoba je prijavljena zbog ne pridržavanja mjera samoizolacije.     

Pretplati se na ovaj RSS feed