BiH i regija

Četnici, ustaše, fašisti i uzepeovci u Republici Sarajevo

Lokalni izbori bili i prošli. Retorika na političkoj-intelektualnoj sceni samozvanih političkih analitičara i forumaškoj sceni odavno već poznata. Fašisti, četnici i ustaše, uzepeovci, rušitelji, mrzitelji i srodne im riječi se koriste zdravo za gotovo. Bez ustezanja i prethodnog promišljanja.

Glasači iz inozemstva mogu glasačke listiće za izbore u Mostaru slati u DKP BiH, u ovim državama

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na današnjoj žurnoj sjednici usvojilo Odluku o utvrđivanju liste zemalja u kojima je znatno otežan ili prekinut poštanski promet i iz kojih birači koji glasuju na Lokalnim izborima 2020. godine u Gradu Mostaru, koji će se održati 20. prosinca 2020. godine mogu dostaviti glasački materijal i putem diplomatsko-konzularnih predstavništava Bosne i Hercegovine, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Redatelj Ahmed Imamović postao član SDA

Sarajevski redatelj Ahmed Imamović potpisao je pristupnicu i odlučio se politički angažirati u Stranci demokratske akcije (SDA), a predsjednik SDA Bakir Izetbegović poželio mu je dobrodošlicu.

Čampara: Izetbegovićeve prijetnje su znak slabosti, nitko se više nikoga ne boji

Aljoša Čampara, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, federalni ministar unutarnjih pslova i donedavni član SDA, govorio je danas za “Avaz” o otvorenom sukobu između Bakira Izetbegovića i Denisa Zvizdića, ali i izbornom debaklu ove stranke, prijetnjama koje su upućuju pojedinim članovima stranke koji ne misle onako kako misli vrh i pojedinci.

Pretplati se na ovaj RSS feed