Mostar: Upisana nova generacija Koledža ujedinjenog svijeta

Mostar: Upisana nova generacija Koledža ujedinjenog svijeta

U školsku 2018./2019. godinu upisana je nova generacija Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru (UWC Mostar), ukupno 103 učenika iz 53 zemlje svijeta te s područja cijele BiH.

Tako će nastavu u UWC Mostar, prema programu međunarodne mature, u novoj školskoj godini pohađati ukupno 203 učenika iz 73 zemlje svijeta, priopćeno je iz te srednjoškolske ustanove.

Službena dobrodošlica za novu generaciju počet će 27. kolovoza orijentacijskim tjednom tijekom kojeg se novi učenici upoznaju s misijom UWC-a Mostar, programom međunarodne mature, režimom života u učeničkim rezidencijama te gradom Mostarom.

Zajedno s osobljem i učenicima UWC-a Mostar dobrodošlicu novim učenicima poželjet će i novi direktor UWC-a Mostar Mark Feltham.

Feltham, koji je dužnost direktora preuzeo u srpnju ove godine, izjavio je da je sretan što ima priliku poželjeti dobrodošlicu novoj generaciji učenika te im zajedno sa osobljem predstaviti Koledž i njegovu misiju.

-Mi smo tu da im pomognemo da se što prije prilagode, radujem se periodu koji je pred nama i nadam se da ćemo učiniti i Koledž i grad boljim mjestom za sve nas, izjavio je Feltham.

/Fena/HMS/

na vrh članka