U Međugorju održan molitveni koncert "Isus te zove", stigao i Hoser

U Međugorju održan molitveni koncert "Isus te zove", stigao i Hoser

Broćanska udruga mladih, u suradnji sa župom Međugorje, sinoć je organizirala molitveni koncert pod nazivom "Isus te zove", na temeljima stare župne crkve.

Na koncertu su nastupili grupa Emanuel, fra Marin Karačić, Sestre Ramljak, Frama Međugorje te zbor sa festivala mladih.

Događaju je nazočio i apostolski vizitator, mons.Henryk Hoser, u pratnji župnika Župe sv.Jakova apostola Međugorje, fra Marinka Šakote i župnog vikara, fra Perice Ostojića.

Sličan događaj BRUM-ovci su organizirali i krajem srpnja na istom mjestu, a sinoćnim koncertom i samim odazivom su i više nego zadovoljni.

-Ponukani Gospinim porukama o mladima,htjeli smo kroz pjesmu i molitvu slaviti Boga. Na ideju organizacije molitvenog koncerta “Isus te zove”, došla je Broćanska udruga mladih koja se potrudila oko izvođača i ambijenta te da sve bude u tom duhu. Koncert je posjetilo više od tisuću ljudi, Bogu na slavu - kazala je za Dnevnik.ba Matea Ivanković, predsjednica Broćanske udruge mladih.

Udruga je u ljetnim mjesecima uspješno provela nekoliko projekata na području Općine Čitluk, uključujući dva koncerta duhovne glazbe, Hercegovačku večer na kojoj je nastupio Mate Bulić, turnir u futsalu, gledanje filmova na otvorenom i mnoge druge.

Izvor: Dnevnik.ba

na vrh članka