Uskrs radio ljubuski2xl

Gospa u Međugorju: Samo Isus može dati nadu u najdubljim bolima

Gospa u Međugorju: Samo Isus može dati nadu u najdubljim bolima

Gospina poruka u Međugorju preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo, u nedjelju 2. rujna 2018.

"Draga djeco, moje riječi su jednostavne, ali su ispunjene majčinskom ljubavlju i brigom.
Djeco moja, nad vas se sve više nadvijaju sjene tame i obmana, a ja vas pozivam svijetlu i istini, ja vas pozivam mome Sinu. Samo On može preobraziti očaj i patnju u mir i vedrinu, samo On može dati nadu u najdubljim bolima. Moj Sin je život svijeta! Što ga bolje upoznate, što mu se više približite, više ćete Ga voljeti, jer moj je Sin ljubav, a ljubav mijenja sve. Čini prelijepim i ono što vam se bez ljubavi čini beznačajnim. 

Zato vam iznova govorim da morate mnogo ljubiti ako želite duhovno rasti. Znam, apostoli moje ljubavi, da nije uvijek lako, ali, djeco moja, i bolni putevi su putevi koji vode k duhovnom rastu, vjeri i mome Sinu. Djeco moja, molite, mislite na moga Sina. U svim trenucima dana uzdižite svoju dušu k Njemu, a ja ću pobrati vaše molitve kao cvijeće iz najljepšeg vrta i darovati mome Sinu. Budite istinski apostoli moje ljubavi, širite svima ljubav moga Sina, budite vrtovi najljepšega cvijeća. Pomozite molitvom svojim pastirima da mogu biti duhovni oci ispunjeni ljubavlju prema svim ljudima. Hvala vam!"

Od subote 1. rujna u Međugorju se promijenila satnica molitveno-liturgijskog programa. Novi će raspored molitvenog programa trajati do 31. svibnja sljedeće godine. Molitva krunice u župnoj crkvi od 1. rujna počinje u 17, a sv. misa u 18 sati. Nakon mise slijedi uobičajeni molitveni raspored, ovisno o danu u tjednu.

Euharistijsko klanjanje je utorkom i subotom od 21 do 22 sata, te četvrtkom nakon večernje svete mise. Pobožnost Križnog puta na Križevcu petkom je u 14, a molitva krunice na Podbrdu nedjeljom također u 14 sati. Sveta misa na hrvatskom jeziku u 13 sati slavi se samo subotom.

MISIJA / KRALJICA MIRA

na vrh članka