​Pink BH uskoro mijenja ime u Nova BH, startao i novi kablovski kanal Pink Media BH

​Pink BH uskoro mijenja ime u Nova BH, startao i novi kablovski kanal Pink Media BH

Televizija Pink BH bi uskoro trebala promijeniti ime u Nova BH, uslijed promjene vlasničke strukture, ali gledatelji u BiH i dalje će imati priliku gledati Pink kao novi kanal za bh. tržište, koji je već startao i to u ponudi svih operatera, neslužbeno doznaje Klix.

Naime, nedavno je službeno obznanjeno da je United Media kupila Pink BH te da je ta TV kuća otkupila prava za prijenos utakmica nogometne reprezentacije BiH i Lige prvaka.

Shodno svim promjenama u poslovanju te TV kuće uskoro će uslijediti i rebranding kada je u pitanju samo ime televizije. 

Tako će TV Pink BH promijeniti ime u Nova BH. Ta televizija će u iduće četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020., kao i kvalifikacije 'Zmajeva' za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru. Nova BH prenosit će i utakmice Lige prvaka koje se budu igrale srijedom.

Novost na domaćoj televizijskoj sceni je i to što su svi operateri u svojoj ponudi uveli novi TV kanal i to PINK Media BH. 

Na tom kanalu će se emitirati serije i filmovi, ali i žanrovski različiti programi, talk show, zabavno glazbeni i informativni program te razni reality show programi. Isti kanal je dostupan na Telemachu, putem operatera BH Telecom, ali i Logosofta.

Podsjetimo, United Media je od prije nekoliko mjeseci službeno preuzela vlasništvo i nad hrvatskom televizijom Nova TV, koja odranije u svom vlasništvu ima televiziju N1 i Sport Klub.

Izvor: Pogled.ba
na vrh članka