Uskrs radio ljubuski2xl

Privedeni nakon što su krenuli na Dodika kamenjem - video

Privedeni nakon što su krenuli na Dodika kamenjem - video

Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je da su dvije osobe lišene slobode u Čelincu, nakon što su dobacivali i provocirali predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Sve se događalo tijekom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na Vrbanji. Kod jednog od privedenih pronađen je kamen u torbi. Podsjetimo, prema pisanju medija iz RS, predsjednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik fizički je nasrnuo na banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića danas poslijepodne u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji.

Prema izjavama očevidaca, Dodik je prišao Stanivukoviću, opsovao ga, izbio mu telefon iz ruke kojim je snimao polaganje temeljca i gurnuo ga.

Nakon toga, Stanivukovića su fizički napali ljudi iz Dodikovog osiguranja i simpatizeri SNSD-a koji su došli pratiti ovaj događaj, piše RTV BN. Stanivuković je rekao da mu je Dodik prišao i rekao: Pi*ka ti materina! - nakon čega mu je izbio telefon i gurnuo ga.

S druge strane, Milorad Dodik negirao je tvrdnje da je udario kandidata PDP-a za zastupnika u Narodnoj skupštini Draška Stanivukovića. Dodik tvrdi da je opozicija željela da iscenira napad, a da je laž da je fizički nasrnuo na Stanivukovića.

''Instruirali su i poslali djecu da donesu kamenje i ometu skup u Čelincu'', rekao je Dodik na izvanrednoj konferenciji za novinare u Čelincu, gdje je danas položio kamen temeljac za izgradnju mosta na rijeci Vrbanji. Napad je, tvrdi, izmislila opozicija, a on nema namjeru ispričati se, ''jer nije ni pipnuo Stanivukovića, koji nema nijednu ozlijedu''.

Izvor: Bljesak.info

na vrh članka