Široki Brijeg: Crveni križ podijelio 110 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama

Široki Brijeg:  Crveni križ podijelio 110 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama

U Tjednu solidarnosti kojeg je proveo Crveni križ Grada Širokog Brijega zajedno s učenicima osnovnih škola s područja Širokog Brijega ukupno je prikupljeno te podijeljeno 110 paketa s hranom i higijenskim potrepštinama koji su podijeljeni potrebitim obiteljima na području Širokog Brijega.

U Tjednu solidarnosti, koji se ove godine proveo pod sloganom ”Solidarnost na djelu”, sudjelovali su učenici Druge osnovne škole Široki Brijeg te njezine područne škole u Provu, Knešpolju i Uzarićima te Osnovna škola Biograci s područnim školama u Jarama i Ljutom Docu.

Širokobriješki Crveni križ podijelio je pakete u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom ŽZH, Udrugom Mlado Sunce i Centrom za socijalni rad Široki Brijeg.

”Od srca se zahvaljujemo svim školama, a posebno učenicima i njihovim roditeljima koji su se odazvali pozivu i pomogli potrebitima u našem gradu”, istaknuli su iz Crvenog križa Grada Širokog Brijega.

Inače, Tjedan solidarnosti proveden je u svim društvenima crvenog križa na području Federacije BiH od 24. do 31. listopada.

/HMS/

na vrh članka