Uhićenja širom RS, na mjestu ubojstva policija iz više gradova

Uhićenja širom RS, na mjestu ubojstva policija iz više gradova

Policijski dužnosnici Republike Srpske danas su uhitili osobe E. B. i M. G., koje se sumnjiče da su izvršile kazneno djelo teško ubojstvo na štetu Slaviše Кrunića i Žarka Pavlovića i kazneno djelo ubojstvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima kod Banje Luke.Kako je priopćeno iz MUP-a RS, ove osobe se sumnjiče da su s osobom inicijala Ž. К., koja je sinoć smrtno stradala u oružanom napadu na Кrunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršitelji ovih kaznenih djela, piše Avaz.ba. Za ova kaznena  djela sumnjiči se i osoba B. Đ. iz Banje Luke, koja se trenutno nalazi u bijegu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je potjernica.

Istragu u vezi s kaznenim djelom teško ubojstvo vodi Uprava za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužiteljstva, Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organiziranog i najtežih oblika gospodarskog kriminala, priopćeno je.

Podsjećamo, Slaviša Krunić ubijen je noćas u blizini obiteljskog imanja nadomak Banje Luke. Ubijen je i jedan od njegovih pratitelja, dok je drugi ranjen. U razmjeni vatre ubijen je i jedan napadač.

Krunić je bio vlasnik više tvrtki, između ostalih, agencije za osiguranje objekata "Sector Security", kao i lanca pekara "Žitopeka".

Pogled.ba

na vrh članka