Los Rosales otvara restoran u kojemu će raditi mladi s invaliditetom

Los Rosales otvara restoran u kojemu će raditi mladi s invaliditetom

JU Centar za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales" Mostar u petak, 13. rujna, za javnost će otvoriti restoran "Lonato" u kojem će se mladima s invaliditetom pružiti mogućnost zapošljavanja i na taj način im dati šansa da se osjećaju punopravnim članovima društva.Svečano otvaranje lunchroom restorana održat će se u Los Rosalesu u 13 sati uz prisustvo brojnih uzvanica i gostiju.

U Los Rosalesu ističu kako im je želja i nastojanje da se mladi s posebnim potrebama prihvate baš onakvima kakvi jesu te da budu uključeni u svaki segment života i svojim radom osiguraju sebi bolje uvjete za budućnost, prenosi Fena.

U povodu otvaranja restorana, istoga dana u 19 sati održat će se koncert benda britanskog veleposlanstva "Diplomatic Instrument" koji su, pored financijske pomoći, kao dodatni način svoje podrške izrazili želju da i na ovakav način daju svoj doprinos ovoj priči.

Na ulazu će se moći kupiti karte u iznosu od 20 maraka, a sav prihod od prodanih karata ide u humanitarne svrhe za rad restorana, priopćili su iz Los Rosalesa.

Pogled.ba

na vrh članka