Novo radno vrijeme HT ERONET centara

Novo radno vrijeme HT ERONET centara

Sukladno preporukama Federalnog stožera civilne zaštite, a u vezi s pandemijom koronavirusa, HT ERONET redovito poduzima sve preventivne mjere radi zaštite naših djelatnika i korisnika. 

Također, radno vrijeme HT ERONET centara prilagođeno je naredbama i naputcima nadležnih institucija, a detaljno ga možete pogledati na linku:  https://www.hteronet.ba/korisnicka-podrska/prodajna-mjesta-s155.

Napominjemo da je radno vrijeme također podložno promjenama, sukladno razvoju situacije i mjerama koje budu poduzimane na terenu.

Uz to, podsjećamo korisnike usluga HT ERONET-a na korištenje digitalnih kanala komunikacije s korisničkom podrškom, s ciljem što kraćeg zadržavanja i kretanja u HT ERONET centrima. Kanali na koje nam se možete obratiti su: mail – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i chat kanal komunikacije na www.hteronet.ba, uz standardne kanale podrške koje možete dobiti pozivom na besplatne brojeve telefona (0800 88 888 za privatne i 0800 88 000 za poslovne korisnike).  

Pratit ćemo i dalje razvoj epidemiološke situacije te naredbe i naputke nadležnih institucija, a sve nove informacije objavljivati na našim službenim stranicama te društvenim mrežama. Također, svim našim korisnicima poručujemo kako će HT ERONET učiniti sve kako bi u idućim danima, unatoč izvanrednim okolnostima, isporuka naših usluga tekla redovito i bez zastoja.

Poštovani korisnici, zahvaljujemo na razumijevanju te vas molimo da se, prilikom posjeta HT ERONET centrima, ponašate odgovorno i sukladno propisanim mjerama prevencije, jer samo na taj način možemo zaštititi i sebe i druge.

Izvor:pogled.ba

na vrh članka