Otvorene prijave za besplatno sudjelovanje u jedinstvenoj virtualnoj verzji MSYP

Otvorene prijave za besplatno sudjelovanje u jedinstvenoj virtualnoj verzji MSYP

MSYP je ljetni obrazovni program međunarodnog karaktera za mlade u dobi od 14 do 19 godina iz Mostara i obližnjih područja koji je u potpunosti besplatan.Cilj programa je pojačati znanje i samopouzdanje učesnika u svakoj od sljedećih oblasti: govor engleskog jezika, kritičko razmišljanje, kreativno razmišljanje, liderstvo, timski rad, poduzetništvo, multikulturalno razumijevanje i društveni angažman. 

Uzimajući u obzir epidemiološku situaciju i upute struke i nadležnih organa, ovogodišnji ljetni program će se održati u virtualnom formatu pod imenom "MSYP Virtual", od ponedeljka 22.06. do subote 11.07.2020. godine. MSYP tradicionalno traje tri tjedna te je sastavljen od velikog broja izbornih predmeta, predavanja i interkativnih aktivnosti. 

Svi tečajevi i radionice se održavaju na engleskom jeziku i vođeni su od strane volonterskog tima iskusnih akademika i profesionalaca iz cijele BiH i svijeta. Od samog osnivanja 2014. godine, program je uspješno održan za šest generacija učesnika te je okupio preko 240 mladih iz svih srednjih i osnovnih škola sa područja Mostara. 

Sudionici ovogodišnjeg MSYP-ja Virtual mogu očekivati pristup visokokvalitetnim kursevima i interaktivnim radionicama koje uživo vode iskusni akademici i profesionalci iz cijelog svijeta, dnevne e-poruke koje sadrže video zapise naših nastavnika te pregled aktivnosti dana, 5 dana namijenjeni teambuildingu te probnim seminarima, mogućnost odabira tečajeva koje će pratiti tijekom 2. i 3. tjedna, interaktivni web prostor sa resursima iz kurseva koje odluče pratiti, uključujući dnevna video predavanja te zabavne virtualne društvene događaje i putovanja. Imajući na umu veliku zainteresiranost i broj prijava koje pristignu, ohrabruju se svi učenici da što prije ispune online formular te potrvde njihovu prijavu. Prijavni obrazac i više informacija su dostupni na web stranici mostarsyp.org (Rok za prijave: 31.05.2020. godine, 23:59 CEST)

Izvor:pogled.ba

na vrh članka