SKB Mostar raspisao novi natječaj, zapošljavaju još 27 osoba

SKB Mostar raspisao novi natječaj, zapošljavaju još 27 osoba

Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar raspisala je novi natječaj za zapošljavanje djelatnika.

Ovaj put, riječ je o zapošljavanju 27 osoba. Na neodređeno će se zaposliti glavne sestre odjela na Klinici za psihijatriju, na odjelu Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu te tajnica pročelnika Odjela za plućne bolesti i TBC.

Na određeno vrijeme u trajanju do 2 godine u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom bolovanju i neplaćenom odsustvu zaposlit će se 24 djelatnika. Zaposlit će se i inženjer laboratorijske dijagnostike u Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku, inženjer medicinske radiologije na Kliničkom zavodu za radiologiju, radni terapeut - pripravnik na Klinici za psihijatriju te dvije sestre/primalje na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Pritom, još 13 osoba sestara bit će raspoređen na različitim odjelima: Klinika za infektivne bolesti (1), Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (3), Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme (2),Klinika za ortopediju (1), Klinika za ORL i MFK (2), Klinika za kirurgiju (4).

Dva fizička djelatnika potrebna su u Službi za tehničke djelatnosti, dvije spremačice u Odsjeku za higijensko održavanje prostorija Službe za tehničke djelatnosti, jedna spremačica u Transfuzijskom centru te peračica rublja u RJ Centralna praonica u Službi za tehničke djelatnosti. Natječaj je raspisan 3. prosinca, a prijave se dostavljaju u roku od osam dana od dana objavljivanja natječaja u sredstvima javnog informiranja.

Izvor: Bljesak.info

na vrh članka