Srijeda, 19 Rujan 2018

Obilježen Dan branitelja općine Čitluk

Prigodnim programom u utorak je obilježen Dan branitelja općine Čitluk. Program obilježavanja započeo je polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom kod spomen križa, nakon čega je u župnoj crkvi Krista Kralja slavljena misa, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Više...

Herceg: Sarajevo se ponaša kao Beograd nekad, za 10 godina oteli su nam 260 milijuna KM - video

Nakon prošlotjednog gostovanja hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića, ovaj tjedan u Argumente Naše TV bio je pozvan Bakir Izetbegović, bošnjački član predsjedništva. Kako se Izetbegović nije odazvao pozivu, u goste Milanu Šutalu, uredniku i voditelju emisije, došli su premijeri Hercegovačko neretvanske i Posavske županije, gospoda dr. Nevenko Herceg i Marijan Klaić, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Bradara: Tufekčić mi je rekao da zanemarim zahtjev Kluba Bošnjaka

Predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara izjavila je za Hrvatski Medijski Servis kako će do petka, 21. ovog mjeseca sazvati sjednicu Doma, na zahtjev Kluba Bošnjaka koji je to od nje pismeno zatražio 10-og ovog mjeseca kako bi se na toj sjednici razmatrao neustavni Zakon o izbornim jedinicama i mandatima u Parlamentu FBiH.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed