Četvrtak, 20 Rujan 2018

Uskoro se uvode meteorološki radari u Federaciji

Opasne meteorološke promjene na području Federacije BiH ubuduće bi trebale biti adekvatno praćene te će stanovništvo biti navrijeme alarmirano o njima. Na taj način trebale bi se izbjeći situacije poput one iz svibnja 2014. godine, kada je veći dio BiH bio poplavljen, piše Večernji list BiH.  

Više...

5,7 milijuna KM za cestovnu infrastrukturu HNŽ-a

Na prijedlog Ministarstva prometa i veza, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) usvojila je Srednjoročni program izgradnje i održavanja regionalnih i priključnih cesta u HNŽ-u od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2021. godine. U 2018. godini za ovu nakanu u Proračunu HNŽ-a osigurana su sredstva u iznosu od 5.775.000 maraka, dok će za svaku sljedeću godinu iznos biti uvećan za 5 posto, priopćeno je iz Ureda za informiranje županijske vlade.

Više...

Mostar: Nove prilike za podršku poljoprivrednicima

U prostorijama Federalnog agromediteranskog zavoda u Mostaru u četvrtak je održana info sesija o osmom javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava u Projektu razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) u organizaciji USAID-a i Vlade Švedske.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed