Petak, 21 Rujan 2018

U Posušju spriječeno krijumčarenje migranata

Pripadnici Granične policije BiH u četvrtak su u suradnji sa službenicima Policijske uprave Posušje spriječili krijumčarenje pet ilegalnih migranata bez identifikacijskih dokumenata. Migranti su izjavili da dolaze iz Irana, a kod sebe su posjedovali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil u BiH.

Više...

Ovaj mladi čovjek iz bolnice je izašao sa živim ranama po tijelu, žele mu amputirati obje noge, no majka ne pristaje: 'Odlazimo iz Hrvatske, liječnici u Austriji su ga pristali liječiti'

Slučaj Markice Andričića, mladića iz Sesveta s cerebralnom paralizom koji je lani zadobio teške, po život opasne dekubitalne rane, ali ne i adekvatnu medicinsku skrb, šokirao je javnost i van granica Hrvatske, piše in portal, domaći news portal za osobe s invaliditetom. 

Više...

Lavrov: Bilo kakve izmjene Daytona moguće samo uz suglasnost oba bh. entiteta

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas u Banjoj Luci da se Ruska Federacija čvrsto zalaže za poštivanje Daytonskog sporazuma, protivi se njegovoj reviziji, kao i da nema ništa protiv težnje balkanskih država, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, ka članstvu u Europskoj uniji, ali i da razvijaju veze s državama za koje one smatraju da je to potrebno.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed