Srijeda, 26 Rujan 2018

Mostarka Ana Božić je jedina instruktorica GSS-a u BiH

U potrazi za neobičnim zanimanjima naša ekipa uputila se u Hercegovinu, točnije u Mostar kako bismo razgovarali s Anom Božić, prvom ženskom instruktoricom kopnenog spašavanja GSSuBiH. Humanost na djelu, hrabrost pri svakom novom pozivu upomoć, stvaranje uvjeta za razvoj kvaliteta svih kategorija spašavanja u nepristupačnim područjima, te podizanje razine sigurnosti svih građana naše zemlje odlike su ove dame i njenih kolega iz GSS-a.

Više...

Tuzla: Preminule tri osobe zaražene virusom zapadnog Nila

Od šest osoba, koliko ih je zbog komplikacija izazvanih virusom Zapadnog Nila liječeno u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, tri osobe su preminule. Još jedan pacijent je na liječenju u Klinici za infektivne bolesti, dok su dvije osobe puštene na kućno liječenje, javila je Federalna televizija.

Više...

Izvoz iz BiH povećan za 12 posto

Vijeće ministara BiH, na prijedlog Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, usvojilo je Analizu vanjskotrgovinske razmjene Bosne i Hercegovine za razdoblje siječanj – lipanj 2018. godine, priopćeno je iz Vijeća ministara.

Više...

U BiH boravi između 1.500 i 2.000 migranata

Vijeće ministara BiH upoznato je o Informaciji Ministarstva sigurnosti o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini u vezi s povećanim prilivom migranata u Bosni i Hercegovini i naglasilo da je smanjen njihov broj u BiH te da se nastavlja pojačani nadzor državne granice i aktivnosti za smještaj migranata.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed