Nedjelja, 09 Rujan 2018

Rukometašice Podravke Vegete izborile Ligu prvakinja

Rukometašice Podravke Vegete plasirale su se u Ligu prvakinja nakon što su u finalu kvalifikacija u svojoj dvorani u Koprivnici svladale rumunjsku Craiovu sa 22:21 (12:14), a pobjednički gol zabila je 19-godišnja Korina Karlovčan 15 sekundi prije kraja susreta.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Papa: Dobro se treba činiti u tišini

Predvodeći molitvu Angelusa papa Franjo je hodočasnike okupljene na Trgu Sv. Petra u Vatikanu pozvao da se otvore potrebama braće koja pate i trebaju pomoć, kloneći se sebičnosti i zatvorenosti srca.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Kardinal Bozanić u Bistrici: Odupirimo se svemu što želi ugušiti nadu u našim srcima

Središnje slavlje tradicionalnoga zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba Majci Božjoj Bistričkoj pod geslom „Pred očima Presvete Djevice…" u prigodi 120. obljetnice rođenja bl. Alojzija Stepinca i 20. obljetnice njegova proglašenja blaženim predvodio je u nedjelju 9. rujna u Crkvi na otvorenom zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić s pomoćnim zagrebačkim biskupima i svećenicima hodočasnicima.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Biskup Vukšić: 'Što je s našim nasljedovanjem Gospe Majke?'

Proslava blagdana Male Gospe i Dana grada Solina završila je 8. rujna svečanim popodnevnim misnim slavljem koje je predvodio vojni ordinarij u Bosni i Hercegovini Tomo Vukšić u koncelebraciji sa splitsko-makarskim nadbiskupom Marinom Barišićem i don Rankom Vidovićem, župnikom župe Gospe od Otoka i solinskim dekanom.

  • Objavljeno u Svijet
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed