Sjemenarna: Proljetna sadnja luka i vinove loze, supstrati za sjetvu povrća, sorte smokava...

Sjemenarna: Proljetna sadnja luka i vinove loze, supstrati za sjetvu povrća, sorte smokava...

U suradnji sa svojim partnerima, Sjemenarna d.o.o. proizvodi i distribuira brandove Green Garden, Pro Garden, Friend i @home, a ujedno zastupa i mnoge renomirane svjetske tvrtke kao što su: BASF, Belchim, Syngenta, Chromos Agro, Agrico, HZPC, Franchi Sementi i dr. Brandovi s kojima se Sjemenarna prezentira na tržištu BiH dostupni su svima, a mogu se pronaći ne samo u Sjemenarninim agrocentrima nego i u svim bolje opskrbljenim trgovinama.

 

Sjemenarna d.o.o. posluje kroz razvijenu distributivnu mrežu i posjeduje vlastiti lanac agrocentara. Razvijena distributivna mreža pokriva područje cijele BiH, a usmjerena je prema tržnim centrima i specijalnom kanalu (agrocentrima, agrarijama, zoo centrima, veterinarijama, velikim poljoprivrednim proizvođačima, trgovinama vrtnom opremom itd.).


Lanac Sjemenarninih maloprodajnih mjesta trenutno čini pet velikih i reprezentativnih agrocentra, a smješteni su u Mostaru, Čitluku, Grudama, Ljubuškom i Širokom Brijegu.


Imajući u vidu potrebe svojih kupaca iz cijele BiH, Sjemenarna je u funkciju stavila i vlastiti web shop – mogućnost kupovine iz udobnosti vlastitog doma, a koji je do danas jedini web shop iz poljo-branše na području BiH.


Više o tvrtki pogledajte na: http://sjemenarna.com/language/hr/


Ili na: https://www.facebook.com/sjemenarna/?fref=photoPoslušajte nekoliko savjeta Sjemenarninih stručnjaka

Suzbijanje monilije na koštičavim voćkama

 
 

Supstrati za sjetvu povrća

 
 

Proljetna sadnja luka

 
 

Naklijavanje i rezidba gomolja krumpira

 
 

Proljetna sadnja vinove loze

 
 

Hercegovačke sorte smokava

 
 
 
 

Radio Ljubuški/Sjemenarna

na vrh članka