Sadržaj izdvojen po datumu: Petak, 01 Rujan 2017

Policija u Klobuku zaplijenila osam stabljika indijske konoplje

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH operativnim radom na terenu došli su do saznaja da se u mjestu Klobuk, općina Ljubuški nalazi nasad indijske konoplje, nakon čega se pristupilo pretrazi terena kojom je pronađeno osam stabljika koje svojim izgledom i mirisom asociraju na indijsku konoplju.

Više...

Zubak: HVO je legalan i branio je BiH od agresije JNA i Vojske RS-a

Suđenje general-bojniku Đuri Matuzoviću i devetorici pripadnika HVO-a s područja Bosanske Posavine, a koje je započelo u srijedu pred Sudom BiH, obrane optuženih dočekale su spremno, kao i s uvjerenjem da će uspjeti dokazati kako je optužnica sastavljena na način da vadi činjenice iz konteksta, a pritom će predočiti i brojne dokazne materijale koji pokazuju kako ne stoji teza o navodnom međunarodnom karakteru sukoba, piše Hrvatski Medijski Servis.

Više...

U ŽZH od 4. rujna 2017. u primjeni nova Lista lijekova

Na prijedlog resornog ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi,Vlada Županije Zapadnohercegovačke na sjednici održanoj 29. kolovoza 2017. godine, usvojila je Odluku o privremenoj Listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke, kao i načinu njihovog propisivanja i izdavanja.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed