Sadržaj izdvojen po datumu: Utorak, 05 Rujan 2017

Plenković u Širokom Brijegu i Mostaru: Fra Didak je poduzeo korake hrabrih i domoljubnih ljudi provodeći temeljne kršćanske vrijednosti

Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovno je u posjetu Bosni i Hercegovini. Najprije je stigao u Livno, gdje je s čelnicima grada, u nazočnosti predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragana Čovića, razgovarao o projektima koje financira hrvatska Vlada te o podizanju kategorizacije graničnih prijelaza Kamensko i Vaganj.

Više...

Domovi i bolnice bez donacija: suša neće umanjiti količinu mandarina, ali hoće kvalitetu

Više od tisuću tona mandarina bilo je planirano podijeliti ustanovama socijalne skrbi, udrugama, bolnicama i učeničkim domovima ove jeseni. Tolika je, naime, utvrđena kvota u okviru Mjera povlačenja sa tržišta mandarina i jabuka koje se provode zbog embarga ruskog tržišta a financira se sredstvima EU-a. Međutim, zbog manjeg uroda mandarina planirana kvota zasigurno neće biti ispunjena.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Grude: Na smetlištu pronađena granata

Iz Policijske uprave (PU) Grude u ponedjeljak rano poslijepodne pristigla je prijava o postojanju neeksplodiranog ubojitog sredstva (NUS), priopćeno je iz Operativnog centra (OC) Civilne zaštite (CZ) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed