Sadržaj izdvojen po datumu: Srijeda, 06 Rujan 2017

Tužiteljstvo BiH traži izuzeće predmeta Josipa Šimića

Tužiteljstvo BiH zatražilo je od Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije (SŽ) izuzeće predmeta Josipa Šimića, potvrdila je za Klix.ba glasnogovornica Tužiteljstva SŽ Azra Bavčić. On se tereti za krivotvorenje SIPA-inih dokumenata – dokaze o navodnom prisluškivanju glavne državne tužiteljice Gordane Tadić i potpredsjednice VSTV-a Ružice Jukić.

Više...

5 savjeta kako djetetu olakšati prve školske dane

Za osnovnoškolce, posebno prvašiće prvi dani provedeni u školi mogu biti vrlo stresni zbog velike promjene u životu. Prvi razred predstavlja dodir s prvim obavezama. Domaće zadaće i učenje novih stvari zamjenjuje igru i bezbrižnost. Dobro je podsjetiti se nekoliko univerzalnih stvari koje psiholozi preporučaju roditeljima s ciljem ljepšeg i ugodnijeg prihvaćanja obaveza i odgovornosti.

Više...

Cvrk, Cvrk, nova knjiga fra Miljenka Stojića

Veličina pisca, posebno dječjeg, nije u uzdizanju nad svijetom nego u prisnosti s čitateljem. Nadahnuće i poriv koji izbijaju iz nutrine najbolje je oslikati riječima u kojima se ogleda sam čitatelj. Takvu još jednu uspješnicu, Cvrk-cvrk, napisao je Miljenko Stojić, autor brojnih zbirki pjesništva, kratkih priča, kolumni, knjigozora, prijevoda i, razumije se, knjiga za djecu, prenosi Dnevnik.ba. 

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed