Sadržaj izdvojen po datumu: Četvrtak, 07 Rujan 2017

HOS-ovci otkrili čime ih je Plenković 'kupio'; 'Ovo je jedna od naših najvećih pobjeda od Domovinskog rata'

Nakon višemjesečnih prijepora o tome je li HOS-ovoj ploči s pozdravom 'za dom spremni' mjesto u Jasenovcu, ploča je u četvrtak prijepodne skinuta. Plod je to mukotrpnih pregovora ministara u Vladi Andreja Plenkovića i predstavnika HOS-a. Dogovor je, barem na neko vrijeme postignut: ploča ide u Novsku, a grb HOS- legaliziran je takav kakav jest, s pozdravom 'za dom spremni', piše tportal.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

HRS poziva Izetbegovića: Bakire, hoćemo li u šetnju Središnjom Bosnom?

Hrvatska Republikanska Stranka Središnje Bosne, pozivala je Bakira Izetbegovića na šetnju Travnikom, Novim Travnikom i Zenicom, kako bi mu pokazala dijelove grada gdje se čovjek zapita je li se nalazi u BiH ili u Pakistanu. Naravno, radi se samo o pojedinim dijelovima ovih gradova, ne svim, jer u neke dijelove ni policija ne smije ući, a kamoli mi „nevjernici“, pojašnja HRS, prenosi Hrvatski Hrvatski Medijski Servis.

Više...

Hrvatska lakoćom svladala Češku

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija natjecanje u skupini C na EuroBasketu u Cluju okončala je s četiri pobjede i jednim porazom nakon što je u susretu 5. kola svladala Češku sa 107-69 (28-17, 26-23, 24-20, 29-9.).

  • Objavljeno u Šport
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed