Glazba

Jeste li već poslušali novu 'stvar' Maje Bajamić? Splitska pjevačica udružila snage s Krešom Bengalkom i Žuvijem, ali neki smatraju da 'tajming' baš i nije dobar

O tome koliko je publika iščekivala ovaj spot svjedoči činjenica da je u samo 24 sata pregledan petnaest tisuća puta. Komentara, kao i obično ne nedostaje, a nama je za oko zapeo jedan obožavatelj koji smatra da tajming za pjesmu i spot i nije baš dobar. - Stvarno niste normalni kad u vrijeme najveće nogometne groznice objavljujete stvar - stoji ispod videa.

Umro bivši član Daleke obale

Bogašin Šoić Mirilović, jedan od najznačajnijih glazbenika splitske scene, iznenada je preminuo u srijedu ujutro, piše Slobodna Dalmacija.

Mostarka Anita Šunjić snimila spot za himnu neuzvraćenih ljubavi 'Sretna na dan'

Mostarska glazbenica Anita Šunjić snimila je spot za  himnu neuzvraćenih ljubavi pod nazivom "Sretna na dan" kojeg će  domaćoj publici u gradu na Neretvi predstaviti 23. lipnja. Kako je glazbenica kazala za Pogled.ba promocija spota održat će se  u mostarskom caffe baru 'Vinyl' s početkom u 21 sati i svi koji žele su dobrodošli na ovu svečanost.

Pretplati se na ovaj RSS feed