Glazba

ZAMP objavio popis najemitiranijih pjesama u 2019., na vrhu Grašina ‘Voli me‘. Pogledajte tko je najviše zaradio, a predviđanja za 2020. nisu sjajna

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja objavila je poslovno izvješće i rezultate poslovanja za 2019. godinu. Glazbenim autorima i nositeljima autorskih glazbenih prava za tu godinu isplaćeno je 101,5 milijuna kuna autorskih naknada, dok ukupni promet glazbenih licenci iznosi 141,3 milijuna kuna.

Novo priznanje Eltonu Johnu – vlastita kovanica

Legendarni pjevač Elton John, koji je prodao 300 milijuna albuma i prikupio gotovo pola milijarde dolara za borbu protiv HIV/AIDS-a, ostvario je u ponedjeljak novi veliki uspjeh: dobio je vlastitu kovanicu u izdanju britanske kraljevske kovačnice.

Anezi predstavlja veselu ljetnu pjesmu

„Opa E“ je deseti Anezin singl, prvi u suradnji s poznatim riječkim autorom Robertom Pilepićem, koji potpisuje glazbu i tekst i također prvi u suradnji s Rolandom Budinom, poznatijim kao DJ Mental Blue, koji potpisuje aranžman i produkciju.

"Ako odeš ti", nova pjesma Jurice Popovića

"Neobično me veseli što će ova pjesma doći pred vas u ovim trenutcima općeg nemira i zebnje, kada balansiramo između apatije i nade u bolje sutra. I sam se nalazim u tom vrtlogu, koji je za mene istovremeno teret i stvaralački pokretač", poručio je Jurica Popović o svojoj novoj pjesmi "Ako odeš ti".

Pretplati se na ovaj RSS feed