Logo
Ispiši ovu stranicu

Lidija Bačić Lille i Luka Basi u novom singlu ‘Solo’

Lidija Bačić Lille i Luka Basi u novom singlu ‘Solo’

Uz najavu novog studijskog albuma Lidije Bačić „Tijelo kao pjesma”, atraktivna Lille odlučila je svojim obožavateljima otkriti još jednu pjesmu s albuma, duet „Solo” koji je otpjevala s Lukom Basijem.

Teško je povjerovati da bi ovo dvoje zgodnih pjevača mogli biti solo, ali Lidija ima objašnjenje:


‘Mislim da je bolje biti solo dok ne upoznaš onog pravoga, nego trošiti srce i emocije na krive ljude. S druge strane nije ponekad niti lako prepoznati pravog, ali vjerujem svom instinktu. U svakom slučaju tema je zanimljiva i kad su Fayo i Raay napravili ovu pjesmu bila sam oduševljena jer ima ono nešto što me odmah privuklo, a vjerujem i da će publici svidjeti. Inače, rijetko pjevam duete, ali ideja da je otpjevam s Lukom Basijem mi se svidjela jer si vokalno odgovaramo. Čim smo napravili demo znala sam da imamo novi hit’.

Plesni ritam pjesme idealan je za nadolazeće ljetne dane, a prati je ležeran spot, pun jarkih boja i sretnih i veselih ljudi koji je režirao Niko Karo u produkciji „Karo Medie”.

S aktualnim hitom „Glupacho moja”, Lille će nastupiti na CMC festivalu, 10. 6. u Vodicama. Prošle je godine s emotivnom baladom „Od ljubavi pijana” na vodičkoj pozornici nastupila sama uvjerljivo prenijevši emociju pjesme, a za ovaj nastup spremila je zanimljivu koreografiju uz pratnju nekolicine plesača. Novi spot, nastup na CMC festivalu, brojni hitovi koji su ispunili Lillinu koncertnu sezonu odlična su najava njenog novog studijskog albuma koji na tržište izlazi 9. lipnja, a službeno će biti predstavljen upravo na CMC festivalu, 10. lipnja.

Video sadržaj

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!