Logo
Ispiši ovu stranicu

Metallica će imati svoj viski i novu liniju ručnih satova

Metallica će imati svoj viski i novu liniju ručnih satova

Obožavatelji Metallice i viskija će uskoro moći uživati u spoju jednog i drugog.

Metallica lansira svoj brend viskija naziva „Blackened“ te je on nešto neviđeno na tržištu. Navodno su otkrili novi, unikatan proces proizvodnje nazvan „Black Noise“ koji bi trebao doprinijeti jedinstvenom okusu viskija.

Sve o procesu destiliranja i kemije koja stvara taj jedinstveni viski najbolje je da saznate ovdje (ukoliko ste punoljetni, naravno). Članovi benda stvar nisu prepustili slučaju pa su angažirali svjetsko ime industrije viskija – Davea Pickerella.
 
Ako niste ljubitelji alkohola, a jako volite bend, dečki su se pobrinuli i za vas. Između ostalog izlazi i nova (druga) linija Nixon ručnih satova. Inspirirani su albumima ‘Kill ‘Em All‘, ‘Ride The Lightning‘, ‘Master Of Puppets‘, ‘…And Justice For All‘, ‘The Black Album‘, kao i ‘Hardwired… To Self Destruct‘. Satovi će biti u prodaji od 5.11.2018., ali se na službenoj web stranici Metallice mogu već i sada naručiti. Satovi će imati pozadine (slike) jednog od navedenih albuma a cijene će im biti od 150-500 dolara. Tko voli nek' izvoli! Živjeli!

Izvor: Soundguardian.com

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!