Uskrs radio ljubuski2xl

Otkrivamo zvijezde show programa na Dori 2019.

Otkrivamo zvijezde show programa na Dori 2019.

Doru 2019. će otvoriti Franka, atraktivnim nastupom uz pratnju plesača, te zanimljivom kombinacijom pjesme Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, i dviju drugih svojih uspješnica. A zvijezda show programa bit će Vanna, koja nas je 2001. i sama uspješno predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom "Strings of My Heart".U show programu, nakon što čujemo svih 16 natjecatelja, pred publiku će izaći mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi Mia Negovetić te uzdanik A strane i dečko koji je do sada jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga Dino Jelusić. Oni će zajedno izvesti medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Atraktivan i izuzetno zanimljiv udaraljkaški sastav Sudar Percussion izvest će skladbu Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena Stardust.

Što će se u Opatiji događati tijekom "Glazbenih dana HRT-a" od 14. do 16 veljače i kako će ih gledatelji pratiti na programu HRT-a u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrio je voditelj projekta "Glazbeni dani HRT-a" u Opatiji Željan Klašterka:

Hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka