Poslušajte prvi singl Ljubušaka Mate Miličevića pod nazivom Stranci - video Istaknuto

Poslušajte prvi singl Ljubušaka Mate Miličevića pod nazivom Stranci - video

Mate Milićević mladi pjevač iz Ljubuškog i nova nada hrvatske glazbene scene, snimio je svoj prvijenac, singl, pod naslovom STRANCI, za koji je snimio i video spot na atraktivnim lokacijama grada Dubrovnika.

Mladi glazbenik bavi se glazbom od svoje rane mladosti.

Osim što pjeva, odlično svira i gitaru, gdje mu je uveliko pomoglo i pohađanje glazbene akademije u Mostaru. Ali kao veliki zaljubljenik u „live“ muziciranje, akademiju prekida i potpuno se posvećuje svirci uživo, tako da se, kao mlad glazbenik može pohvaliti sa bezbroj koncerata po južnoj Dalmaciji, Hercegovini i dijaspori sa eminentnim imenima naše glazbene scene - Željkom Bebekom, Crvenom jabukom, Tedijem Spalatom, Draženom Zečićem i mnogim drugima.

Pjesma „ STRANCI“ je snimana u „ studiju MGS“, u Zadru, autor glazbe i aranžmana je Marin Seko, teksta Gordana Seko.

Video spot je sniman na najljepšim mjestima grada Dubrovnika,pod pokroviteljstvom palicom studija „OMEGA“ .

"Sad kad slušam pjesmu „ STRANCI“, jako sam sretan i ponosan na početak svoje profesionalne pjevačke karijere i zahvalan Bogu na ljudima koji su u meni prepoznali „ ono nešto „ – kaže mladi pjevač Mate Miličević.

Prvu promociju svog singla i video spota, Mate će upriličiti u svom rodnom Ljubuškom, odakle i dolazi, kako bi najprije počastio sve svoje prijatelje, a nakon toga u Hrvatskoj.

Autor: herca.com.hr

na vrh članka