Preminuo Karlo Jurčević koji je otpjevao nezaboravni hit ''Daj mi vina''

Preminuo Karlo Jurčević koji je otpjevao nezaboravni hit ''Daj mi vina''

Pjevač Karlo Jurčević, koji se devedesetih proslavio pjesmom "Daj mi vina" preminuo je u petak u splitskoj bolnici, a navodno je uzrok smrti ciroza jetre, prenose hrvatski mediji.Pjesmu je snimio sa grupom Dar Mar, a koja je bila veliki hit u čitavoj regiji. Nakon raspada grupe ovaj splitski pjevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu, zbog smrti i majke i sestrinih zdravstvenih problema. 

Odao se alkoholu, a jedno vreme bio je i vlasnik jednog kafića u Splitu.Vijest o njegovoj smrti za hrvatski portal 100posto.hr potvrdila je njegova prijateljica, tamošnja voditeljica i pjevačica Đana Apostolski.

"U šoku sam cijeli dan. Bio je dobar čovjek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspio u onome što je htio. Cijelo vrijeme bio je sam, a prije dvije godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se rijetko javljala. On bi uvijek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvijek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti", ispričala je ona kroz suze.

Karlo je prije četiri godine bio u vezi s Fani Čapalijom, bivšom hrvatskom misicom, ali ta veza nije dugo trajala.

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka