Pojačanje splitskome bendu posebnog zvuka: finalistica showa 'Zvijezde' priključila se poznatoj trojci, snimili su i prvu pjesmu

Pojačanje splitskome bendu posebnog zvuka: finalistica showa 'Zvijezde' priključila se poznatoj trojci, snimili su i prvu pjesmu

Tate Romanova je drive-pop bend iz Splita. Okupili su se u ljeto prošle godine i krenuli sa radom na prvim autorskim pjesmama. Početkom 2019. snimili su prvi dio albuma u mostarskom studiju "Pavarotti", a ovaj tjedan objavili i svoj debitantski singl pod imenom "Prebrzo" za izdavačku kuću Street Pulse Music.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuju Šime Barbarić i Ante Jerončić, dok je Barbarić i autor teksta. Videospot za pjesmu režirao je i montrirao Filip Kljakić, snimao Toni Mijač, dok je Igor Starčević zaslužan za vizualne efekte.

Posebno osvježenje projekta je osamnaestogodišnja Sara Andrić, inače finalistica showa "RTL Zvijezde" i jedna od talentiranijih ženskih vokala nove generacije. Spomenuta trojka lani je oformila bend, a pridružili su im se Mirko Rak (The Fogsellers) na bas gitari, Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips) na klavijaturama i Cyro Gastone (Justin's Johnson) na bubnju. 

Saša Karabatak i Sead Zaklan su pjesmu snimali i producirali, dok je miksao i masterirao Ivan Božanić (Pips Chips & Videoclips, ABOP). 

Piše L. L./PSD

Foto PR

Video sadržaj

na vrh članka