Jennifer Lopez otpjevala duet s kćeri, poslušajte kako zvuče

Jennifer Lopez otpjevala duet s kćeri, poslušajte kako zvuče

UNATOČ raskošnoj produkciji, kostimima i vrućim koreografijama, prvu večer velike svjetske turneje Jennifer Lopez obilježila je njezina 11-godišnja kći Emme, koja je prvi put stala na veliku pozornicu i svojim glasom raspametila tisuće fanova, ali i slavnu majku.

Usred koncerta u Inglewoodu, Emme je izišla na pozornicu kako bi s Jennifer otpjevala "Limitless", pjesmu u čijem se spotu pojavila prošle godine, tumačeći mlađu verziju svoje majke. Iako su se njezine glasovne mogućnosti dosad mogle povremeno čuti na Jenniferinu Instagramu, ovim je nastupom potvrdila da je itekako zainteresirana za glazbeni svijet, u kojem zapravo živi od rođenja.

"Naslijedila je glas od oca. Nevjerojatna je!" priznala je nedavno Jennifer Lopez i dodala kako njezin bivši suprug, slavni latino glazbenik Marc Anthony, s kojim ima i sina Maxa, s ponosom gleda na prve glazbene korake svoje miljenice. Najavljujući svjetsku turneju Jennifer je dodala i kako djeci ne želi nametati svoje strasti pa će se Emma popeti na pozornicu "ako to bude zaista željela".

Emmeina točka samo je mali dio spektakularnog koncerta kojim je latino diva počela veliku svjetsku turneju. Nakon dvije godine u Las Vegasu Jennifer je, naime, svoj grandiozni show odlučila povesti na put oko svijeta, a na turneji "It's My Party" obilježit će i 50. rođendan.

Indeks.hr

Video sadržaj

na vrh članka