Poslušajte prvu pjesmu mostarskog benda Eliot

Poslušajte prvu pjesmu mostarskog benda Eliot

Predstavljamo vam prvu pjesmu benda Eliot, pod nazivom 'Plastelin'. Elliot je dvojac iz Mostara nastao u veljači 2019. godine. Kroz njihovu glazbu provlače se motivi ljubavi, spiritualnosti i misticizma uokvirene modernom produkcijom, ali i tradicionalnim elementima balkanske kulture. 

Elliot je trenutno u procesu snimanja, a njihov prvi singl je objavljen je danas  pod nazivom ''Plastelin'', čija je tematika ljubav.
Dvojac čine Jasmina Šuta i Miran Kapor.


Miran je završio Bennington College u SAD-u, a Jasmina je jedan od 5 vokala deseteročlanog MoRS Blues Band-a i nekadašnji frontmen benda Floridus. 

Pjesma Plastelin je, kako kažu, nastala online. ‘’Snimila sam vokalnu dionicu pjesme Plastelin, poslala Miranu i on je na tu dionicu napravio muziku. S obzirom na to da je on završio fakultet i da se vratio u Mostar, namjeravamo raditi punom parom. Mislimo da je veoma bitan kontinuitet. Naravno da ne treba objaviti pjesmu samo da bi se objavila, ali ukoliko se radi svakodnevno onda prirodno dođe do toga da bude dovoljno materijala za objavljivanje, bez velikih vremenskih razmaka. Planiramo raditi i spotove, ali to nam neće biti primarno za izbacivanje novih pjesama’’, kazala je Jasmina Šuta. 

Pogled.ba

Video sadržaj

na vrh članka