Vrhunska glazba za sve generacije

Vrhunska glazba za sve generacije

Da glazba liječi opće je poznato, a u najmanju ruku smiruje živce. A to će nam svima trebati u karanteni zbog pandemije koronovairusa.Stoga je i HRT do jeseni odgodio novu sezonu showa Zvijezde pjevaju, te su sinoć na Prvome programu u 20:05 reprizirali treću sezonu publici omiljene A straneU tri iznimno uspješne sezone zabavno-glazbene emisije, kroz dvije godine snimljeno je 25 emisija. A strana jedna je od najskupljih produkcija i najgledanijih formata u nas, a od samih početaka hvale ju glazbeni kritičari, struka i publika.

Uz emisiju je bilo suza i smijeha, jer podsjetila nas je na neke od najljepših pjesama hrvatske glazbene produkcije u izvedbi iskusnih glazbenih imena i predstavnika novije generacije te uz pratnju vrhunskih glazbenika. Bilo je tu neočekivanih dueta, neobičnih obrada, dirljivih izvedbi i briljantnih solaža.

Voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić ugostili su poznata imena hrvatske glazbene scene koja su gledatelje provela kroz svoje najbolje i najdraže pjesme, ispričala svoju povijest te se prisjetila važnih glazbenih opusa hrvatske zabavne glazbe, pop-glazbe i rock-glazbe. Tko još ne zna da su nas vrhunskim izvedbama oduševljavali sudionici popularne HRT-ove emisije The Voice – Najljepši glas Hrvatske?

Uredništva emisije čine Ariana JandrićRomana NemčićJulijana FilakovityMarija Nemčić, a producent je Ivica Vlašić.

Izvor:hrt.hr

Video sadržaj

na vrh članka