Nedjelja, 24 Lipanj 2018

Senegal dvaput vodio, ali Japan ipak stigao do remija

U susretu 2. kola skupine H na SP u Jekaterinburgu nogometaši Japana i Senegala odigrali su 2:2 (1:1). U uzbudljivoj utakmici Senegal je dvaput vodio, ali igrači Japana pokazali su karakter i na kraju su izvukli remi, a s obzirom na prigode u drugom poluvremenu mogli su i slaviti.

  • Objavljeno u Šport
Više...

Hrvatska kao Europska vojna krajina

Politička budućnost njemačke kancelarke Angele Merkel trenutačno ovisi o Albaniji. Ako do nedjeljnog EU mini summita o migrantima kancelarka, stiješnjena ultimatumom svog ministra unutarnjih poslova Horsta Seehofera, uspije uvjeriti albanskog premijera Edija Ramu da u Albaniji napravi „hotspot“ za tražitelje azila u državama EU-a, Merkel bi mogla osigurati kratki produžetak svoje vlade.

  • Objavljeno u Svijet
Više...

Međugorje je danas svijet u malome

Više desetaka tisuća hodočasnika danas i sutra će se okupiti u Međugorju na proslavi još jedne, 37. po redu, obljetnice Gospina ukazanja. Brojni mladi hodočasnici stići će iz Širokog Brijega, Tomislavgrada, Posušja, pješice, zrakoplovima, autobusima i vozilima iz cijeloga svijeta, primjerice, Njemačke, Austrije, Italije, Poljske, Irske, SAD-a, Argentine, Brazila, Urugvaja, Šri Lanke..., piše Večernji list BiH.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed