FOTO: Završio AGAPE-ov Božićni sajam, večeras finale u Ohiu

Četvrtak, 19 Prosinac 2013 10:21 Radio Ljubuški
Ispis PDF

agape-cetiri„Božićni sajam“ Udruge mladih „Agape“ završio je sinoć. Volonteri iz Agapea tri dana su na tri mjesta u gradu prikupljali pomoć za najpotrebnije, a tri večeri za redom na Trgu Domovinske zahvalnosti, uz druženja pod šatorom, božićne pjesme i kuhano vino, također su prikupljali pomoć.

Sinoć su okupljene zabavljali tamburaški sastav „Miris juga“ i KUD Veljaci. Bio je to prvi „Božićni sajam“ u Ljubuškom i u potpunosti je opravdao očekivanja. Na Trgu su se sve tri večeri okupljali ljudi iz cijele općine Ljubuški, ali je bilo i dosta gostiju iz susjednih općina. Mladi iz Agapea organizirali su ga s namjerom da ožive duh „starog“ Božića i doista su u tome uspjeli. To su nam potvrdili svi posjetitelji Sajma s kojima smo razgovarali.

Finalna večer te, hvale vrijedne, humanitarne akcije održat će se večeras s početkom u 19 sati u restoranu „Ohio“, cijena ulaznice je 2KM, a uz prigodnu predstavu očekuju se i nastupi plesnih skupina i rock grupa iz ljubuške općine. Mladi iz Agapea pozivaju ljubušake i sve ljude dobre volje da im se pridruže večeras na završnoj večeri.Radio Ljubuški

Ažurirano: Četvrtak, 19 Prosinac 2013 10:32
#
#