Ljubuški

U Ljubuškom 10 novozaraženih, u ŽZH 34

U protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirano 84 osoba, priopćeno je iz Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

42. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški: Usvojene odluke o potpori svim brucošima od 500 maraka i o financijskoj potpori investitorima - audio i foto

Dvije važne odluke usvojene su na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški, odluka kojom se želi potaknuti dolazak investitora u Ljubuški na način da će im se omogućiti povrat i do 60 posto od uloženog novca za kupovinu zemljišta u gospodarskim zonama i odluka kojom će se svim brucošima iz Ljubuškog dodijeliti financijska potpora od 500 maraka za početak svog akademskog života.

Ljubuški dobiva turističku mobilnu aplikaciju

Zadovoljstvo nam je informirati Vas o pokretanju mobilne aplikacije „LJUBUŠKI TOUR GUIDE“ , koja je dostupna potpuno besplatno na Google Play i App Store trgovini, za sve Android i iPhone uređaje, a predstavlja svojevrsni turistički vodič koji će korisnicima omogućiti jednostavan pristup informacijama koje su važne pri turističkoj posjeti našeg Grada, navode iz „JP Parkovi d.o.o. Ljubuški.

Pretplati se na ovaj RSS feed