Danas Marino Restrepo na Humcu

Danas Marino Restrepo na Humcu

Marino Restrepo će večeras na Humcu iznijeti svoje svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja osobe koja je, od 16. godine života, živjela u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba.

Marino je rođen u katoličkoj obitelji, ali odmetnut od vjere, osoba koja pune 33 godine nije kročila u crkvu. Od 1997., kada je doživio osobni susret s Isusom, i kada je, mimo svih očekivanja, oslobođen iz zatočeništva, Marino ima samo jednu želju i jednu zadaću – svjedočiti o svome životu i obraćenju, o neizmjernoj Ljubavi Isusa Krista, o naravnim i nadnaravnim spoznajama koje su mu dane.

Marino Restrepo osnovao je misiju Hodočasnici ljubavi, koja danas djeluje u više od 30 zemalja svijeta. Marino je svjedočio u Zadru (Crkva Kraljice Mira), u Neumu (dvorana Crkve Gospe od zdravlja), u Zagrebu (dvorana Crkve Sv. Križa i Crkva Sv. Ante na Sv. Duhu) i u Špišić-Bukovici (Crkva Sv. Ivana Krstitelja). Kao vjernik koji je potpuno poslušan Crkvi, Marino djeluje slijedom službenog odobrenja svoga župnika i svoga biskupa.

0 svome životu u tami grijeha, o susretu s Isusom, obraćenju i poslanju Marino Restrepo svjedoči na Humcu u crkvi sv. Ante Padovanskog; u četvrtak, 21. lipnja: sv. misa u 18 sati, klanjanje u 18,30 sati, svjedočenje u 19 sati.

marino restrepo

Izvor: Ljportal.com

na vrh članka