Odlukom Upravnog vijeća nova cijena članarine u NK Bigeste 20 KM Istaknuto

Odlukom Upravnog vijeća nova cijena članarine u NK Bigeste 20 KM

Nova Uprava Nogometnog kluba Bigeste iz Ljubuškog na čelu s direktorom Milenkom Dropulićem i predsjednikom Upravnog vijeća Tihomirom Kvesićem je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se članarina s dosadašnjih 40 KM smanji na 20 KM.

„Prije je jedno dijete iz obitelji plaćalo 40 KM, a drugo i svako sljedeće je bilo besplatno, a sada je članarina 50% niža, tako da se plaća 20 KM, a ostali iz obitelji ne plaćaju. Novost je i da djeca svoje odlaske na turnire po Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj neće trebati plaćati kao do sad kada se plaćao autobus i kotizaciju, a to će sve uz financijsku pomoć Općine Ljubuški plaćati NK Bigeste“, kazao je trener Luka Herceg koji je ujedno i član Upravnog odbora NK Bigeste.

NK Bigeste će raditi na odgoju djece u sportskom duhu poštivanja svojih trenera, suigrača, ali i protivničkih igrača. Djeci koja nogometnim umijećem budu odskakala od ostalih posvećivati će se posebna pažnja kako bi ostvarili svoje snove te zaigrali u velikim klubovima. Treneri će biti u stalnoj komunikaciji s roditeljima.

„Želim istaknuti da će se rad s djecom, njihovo usavršavanje i napredak u NK Bigeste odvijati pod nadzorom licenciranih trenera, uz primjenu novih i modernih metoda rada te profesionalan i pedagoški pristup djeci. Sve ovo činimo jer su nam djeca na prvom mjestu te je stav Upravnog odbora NK Bigeste da se nogomet u Ljubuškom treba igrati isključivo zbog djece koja su nam prioritet“, kazao je Tihomir Kvesić te pozvao svu djecu željnu kvalitetnog rada, napretka i lijepog druženja na upis u školu nogometa NK Bigeste.

trener_herceg

Treneri kluba Ivica Živkušić, Luka Herceg i Josip Brajković su visoko obrazovani treneri, magistri kineziologije koji uz to posjeduju i UEFA trenersku licencu te imaju bogato iskustvo u radu s djecom, a rezultat njihova rada očituje se u vidnom napretku mladih talenata.

Svi zainteresirani za upis u školu nogometa mogu se učlaniti u prostorijama kluba na stadionu Babovac gdje će djeca trenirati i igrati svoje utakmice ili se javiti trenerima na broj:

Luka Herceg 063 909 779
Ivica Živkušić 063 700 692
Josip Brajković 063 492 474

 

Piše: Ana Bubalo / Ljportal.com

na vrh članka