Logo
Ispiši ovu stranicu

Predavanje za mlade u Ljubuškom: "Putovanje Europom" Istaknuto

Predavanje za mlade u Ljubuškom: "Putovanje Europom"

U Gradskom parku u Ljubuškom sinoć je održano jedno zanimljivo predavanje za sve one mlade koji bi željeli putovati Europom, ali misle da je to rezervirano za one dubljeg džepa.

Tema je privukla šaroliko društvo u gradski park, uz brojne Ljubušake, došli su zainteresirani i iz okolnih mjesta, pa i šire.

U neformalnom ambijentu pod otvorenim nebom oni su imali priliku poslušati priče dvoje mladih koji su proputovali Europu i pitati ih za savjete.

Događaj su organizirali EU info centar i Udruga mladih Agape.

Cilj predavanja je da budući mladi putnici saznaju nove informacije poput najjeftinijih načina putovanja Europom, kako se snaći u najposjećenijim turističkim destinacijama, na što je potrebno obratiti pažnju u pogledu sigurnosti i sl., a sve u cilju poticanja mobilnosti mladih ljudi i unaprijeđenju kulturne razmjene.

Vjerojatno najzanimljiviji dio za mlade bio je o tome kako se mogu prijaviti za razne konferencije i prakse u europskim zemljama, kako se mogu dobiti sponzorstava i donacije za putovanja, ukratko, kako proputovati Europu uz ograničen budžet.

Poslušajte audioprilog s predavanjaputovanje-europom-1.jpg putovanje-europom-10.jpg putovanje-europom-2.jpg

putovanje-europom-3.jpg putovanje-europom-4.jpg putovanje-europom-5.jpg

putovanje-europom-6.jpg putovanje-europom-7.jpg putovanje-europom-8.jpg

putovanje-europom-9.jpg

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

Sva prava pridržana © www.radioljubuski.ba 2017. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!