Postavljanje granica u odgoju djece: Ivona Šimunović održala predavanje u Ljubuškom - audio i foto Istaknuto

Postavljanje granica u odgoju djece: Ivona Šimunović održala predavanje u Ljubuškom - audio i foto

Tjedan dječje radosti počeo je sinoć u Ljubuškom predavanjem Ivone Šimunović koja je govorila o postavljanju granica u odgoju.

Predavanje je održano u konferencijskoj sali hotela Bigeste, a na isto se odazvao veliki broj roditelja.

Šimunović je savjetnica u radu s ljudskim resursima, pedagog, psiholog, psihoterapeut, savjetnica za predškolske i školske ustanove grada Zagreba i autorica knjige "Kako - vječno životno pitanje", a sinoć je u Ljubuškom održala zanimljivo dvosatno predavanje. 

Između ostalog, govorilo se o tome kako koristiti riječ "Ne" pri odgoju, kako pronaći ravnotežu između potreba djeteta i izgradnje zdravog autoriteta roditelja, koje su zadaće roditelja, kako odgojiti dijete koje misli svojom glavom...

U audioprilogu poslušajte što je Šimunović nakon predavanja rekla za Radio LjubuškiOvo predavanje održano je u organizaciji Dječjeg svijeta i Općine Ljubuški, a generalni pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo financija Županije Zapadnohercegovačke i Općina Ljubuški.

Tjedan dječje radosti se nastavlja sutra, u srijedu, 26. rujna 2018., kada će u Parku Hrvatskih banova, preko puta OŠ Marka Marulića Ljubuški, u 10 sati biti održana edukativna radionica "Ljubuških vitezovi" koju organizira "Udruga Libusa".

Djeca će se u parku moći družiti s vitezovima Herceg Stjepana Kosače, naučiti nešto o povijesti Ljubuškoga i ljubuških znamenitosti, te kroz kreativne aktivnosti kao što su pravljenje i bojanje vitezova, učenje naziva dijelova viteških oklopa, igru s mačevima i pravljenje mačeva…, povezati se s povijesti našeg grada.

U fotogaleriji pogledajte nekoliko detalja s predavanja Ivone Šimunović

Ivan Herceg / Radio Ljubuški

na vrh članka