Vrijedna donacija Croatia osiguranja Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za osobe s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški - foto

Vrijedna donacija Croatia osiguranja Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za osobe s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški - foto

Javna ustanova Edukacijsko-rehabilitacijski centar za osobe s teškoćama u razvoju Općine Ljubuški, počeo je sa radom 1.10.2017.

U prvoj godini rada, kroz centar je prošlo 64. osobe s teškoćama u razvoju. Najmlađi korisnik ima 3 godine dok najstariji ima 33 godine. Korisnici su uglavnom sa područja Ljubuškog ali vrata Centra su, po dogovoru i shodno kapacitetima otvorena za suradnju i sa drugim općinama, tako da ima korisnika i iz Gruda, Posušja, Čapljine i Čitluka. Centar kao javna ustanova je budžetski korisnik, ali dodatno se financira i unaprjeđuje svoje poslovanje i kroz donacije i razne projekte.

Croatia osiguranje se rado odazvalo zamolbi za pomoć u radu Centra te je omogućilo nabavku bobath stola sa električnim podešavanjem kako bi olakšalo rad osoblju Centra u pomaganju onima najpotrebitijima. S obzirom na značajnu prisutnost Croatia osiguranja u lokalnim zajednicama diljem BiH, strategija sponzorstava i donacije kompanije usmjerena je na pokretanje pozitivnih promjena upravo u lokalnim zajednicama te je usko vezana uz temeljnu djelatnost, vrijednosti i osobnost brenda.

Vrijednu donaciju, 26.9.2018. službeno je ravnateljici centra Mariji Kikaš, predala Silvana Ivančić, izvršni direktor Croatia osiguranja.

„Iznimno smo zahvalni Croatia osiguranju na donaciji. Bobath stol će nam uvelike olakšati rad i nadamo se da će ova donacija biti primjer i poticaj ostalima da pomognu.“ – Izjavila je Marija Kikaš, ravnateljica Centra.

Foto:

Radio Ljubuški

na vrh članka