Tiskovna u Izviđaču uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto Istaknuto

Tiskovna u Izviđaču uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto

Nakon neočekivano visokog poraza (20:26) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH od Sloge u G.Vakufu-Uskoplju, pred rukometašima Izviđača su dvije utakmice u SEHA ligi u tri dana.

U srijedu, 13.veljače, Izviđač gostuje u Prešovu gdje će u 17 sati odmjeriti snage protiv prvaka Slovačke Tatrana. Momčad koju trenira bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža još ima priliku plasirati se na završni turnir, pa će skautima biti teže do povoljnog rezultata.

Osim jakog protivnika Izviđač ima problema i s igračkim kadrom, prije par dana klub je napustio vratar Goran Anđelić, a zbog viroza neće biti ni Domagoja Alilovića, tek oporavljenog Marka Vukića kao ni mladog vratara Mateja Mandića.

Takvi problemi nisu novost, skoro cijelu sezonu trener Bjeliš je primoran „krpiti“ momčad, ali se nada da će gostovanje proći bez novih ozljeda i da će u subotu spremi dočekati Steauu.

Izviđač u Slovačku putuje večeras, nakon treninga, a u audio zapisu poslušajte što su na današnjoj tiskovnoj konferenciji rekli trener Mario Bjeliš i igrač Milan Vukšić - Mića

Foto:

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

na vrh članka