Najava - Početak rada Odjela za labaratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški u drugoj smjeni Istaknuto

Najava - Početak rada Odjela za labaratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški u drugoj smjeni

Iz Doma zdravlja Ljubuški najavili su proširenje zdravstvenih usluga koje se, u prvom redu, odnosi na početak rada Odjela za labaratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški u drugoj smjeni.

Obavijest prenosimo u cijelosti:

„Od 18. veljače 2019. godine (ponedjeljak) Odjel za labaratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški će, sukladno dogovoru djelatnika Odjela i v.d. ravnatelja DZ Ljubuški,  započeti s radom i u drugoj smjeni.

Korisnici naših usluga će u drugoj smjeni, imati priliku odraditi pretrage: KKS (kompletna krvna slika), DKS (diferencijalna krvna slika), analizu urina i nalaz CRP-a iz kapilarne krvi (iz prsta).

Na ovaj način ćemo, uz prethodno uvođenje rada u drugoj smjeni na Odjelu za radiološku dijagnostiku (RTG služba), omogućiti žiteljima općine Ljubuški bolju i sveobuhvatniju zdravstvenu uslugu u Domu zdravlja Ljubuški te na taj način prevenirati neželjene događaje kojima smo ovih dana, nažalost svjedoci, u našem okruženju.

Tijekom siječnja 2019. godine smo iz vlastitih sredstava nabavili aparat za analizu CRP-a iz kapilarne krvi na Odjelu za labaratorijsku dijagnostiku, tako da sada roditelji naših mališana ne moraju ovu skupu pretragu plaćati u privatnim labaratorijima, nego je mogu, po uputi pedijatra, izvršiti u Domu zdravlja Ljubuški“.

Radio Ljubuški

na vrh članka