Načelnik Barbarić održao sastanak s članovima uprave Eroneta - audio Istaknuto

Načelnik Barbarić održao sastanak s članovima uprave Eroneta - audio

Općinski načelnik Nevenko Barbarić zajedno sa suradnicima predsjednikom Općinskog vijeća Tihomirom Kvesićem i ministrom financija i potpredsjednikom Vlade ZHŽ ,Tonijem Kraljevićem, primio je danas predsjednika uprave HT Eroneta Vilima Primorca i člana uprave Gorana Kraljevića izvršnog direktora za pokretnu mrežu.

Teme današnjeg sastanka bile su ulaganja na području općine Ljubuški i rješavanje problema s infrastrukturom na području općine.

Nakon završetka sastanka općinski načelnik Nevenko Barbarić za Radio Ljubuški je, među ostalim, kazao: „Riječ je o problemima u 15 naseljenih mjesta naše općine , koje još uvijek imaju vrlo loše veze. Nove investicije bi trebale otkloniti postojeće anomalije, dogovoren je sastanak s voditeljima naših stručnih službi o rokovima i radovima u tekućoj godini, razgovarali smo i o problemima izdavanja suglasnosti i dozvola za korištenje određenih zemljišta, mijenjanju zakonskih okvira a bilo je riječi i  o problemima u komunikaciji između Eroneta i Općine Ljubuški“.

Na današnji sastanak osvrnuo se i predsjednik uprave HT Eroneta Vilim Primorac : „Najviše smo razgovarali o mreži, kako bi osigurali stabilnu mrežu za korisnike naših usluga na području Ljubuškog. Ovaj sastanak je prilika za sagledavanje situacije na terenu i rješavanje postojećih problema. Nastojimo pomoći svakoj općini u kojoj imamo mrežu, a za Općinu Ljubuški želim istaknuti  kako pratimo rukometni klub Izviđač i tako ćemo nastaviti i ove godine. Kada je riječ o rješavanju infrastrukturnih problema, želim naglasiti kako smo od prošle godine krenuli s ulaganjima, uložili smo preko 500.000 KM  u radove na poboljšanju infrastrukture, povezivanja manjih mjesta s kvalitetnim internetom ovdje u Ljubuškom“, kazao,je među ostalim, Primorac.

Što su još kazali Barbarić i Primorac poslušajte u audio zapisu:

Bjanka Medić/Radio Ljubuški

na vrh članka