Ljubuški: Zbog radova obustava prometa u dijelu ulice Hrvatskih branitelja Istaknuto

Ljubuški: Zbog radova obustava prometa u dijelu ulice Hrvatskih branitelja

Grad Ljubuški, Služba za stambeno – komunalne i Inspekcijske poslove obavještava sveukupnu javnost da su u ponedjeljak i utorak (26.08. i 27.08.2019. godine) u vremenskom periodu od 07 – 16h planirani radovi na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dijela ulice Hrvatskih branitelja, kako slijedi:

-od kružnog toka na križanju ulica: Hrvatskih branitelja, dr. Isidora Pape, dr. Ante Vukšića (ispod OŠ “Marka Marulića”) i dalje sjeverno

-do križanja ulice Hrvatskih branitelja sa ulicom Petra Barbarića (do zgrade Općinskog suda Ljubuški),

po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i izvođenju radova asfaltiranja dolaziti do zatvaranja dijela predmetne ulice i izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) u navedenom vremenskom periodu, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova).

Molimo sve sudionike u prometu da se prilagode i pridržavaju postojeće izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumijevanje i strpljenje, da u navedenom vremenskom intervalu pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne ulice te koriste alternativne pravce.

Radio Ljubuški

na vrh članka