Župa Šipovača-Vojnići: Sv. ispovijed i blagoslov djece za početak nove školske i vjeronaučne godine

Župa Šipovača-Vojnići: Sv. ispovijed i blagoslov djece za početak nove školske i vjeronaučne godine
U Župi Šipovača-Vojnići sv. ispovijed za sretan i blagoslovljen početak nove školske i vjeronaučne godine bit će u subotu, 14. rujna, u 11,00.
 
Sv. misa i blagoslov djece bit će u nedjelju, 15. rujna, na sv. misi u 11,00 u župnoj crkvi župe Šipovača/Vojnići, a u Dolama u 9,30.
 
Dragi roditelji, omogućite svojoj djeci upoznati Isusa kroz sv. Mise, župni i školski vjeronauk. Ne priječite im pristup k Isusu, nego ih potaknite i povucite za ruku ako treba. Time ćete očitovati svoju brigu za vjeru svoga djeteta, te osobno i obiteljski rasti u vjeri zajedno sa svojom djecom.
 
Vi ste, dragi roditelji, ne samo prvi učitelji, nego i prvi svjedoci vjere svojoj djeci. Znate onu staru poslovicu. ” Jabuka ne pada daleko od stabla”. Tako će vaše dijete biti kao i vi. Ako vi ne idete u crkvu, ne potičete djecu da idu u crkvu, pa kako će onda oni ići? Onaj tko ih prvi povede za ruku sa njim će krenuti. Samo je pitanje hoćete li prvi biti vi i povesti dijete Isusu ili će netko drugi povući dijete umjesto vas ali na krivi put, navodi se u obavijesti Župe Šipovača/Vojnići.
 
Izvor: Župa Šipovača / Vojnići
na vrh članka