Humac: U četvrtak predstavljanje knjige Nine Ćorica Istaknuto

Humac: U četvrtak predstavljanje knjige Nine Ćorica

Predstavljanje knjige Nine Ćorica "Korporativna komunikacija" će se održati u Lapidariju Franjevačkoga samostana sv. Ante na Humcu u četvrtak, 17. listopada 2019. u 19 sati.

Knjigu će predstaviti: prof. dr. Iko Skoko, prof. dr. Ilija Musa i doc. dr. Davorka Topić Stipić.

U glazbenome dijelu programa nastupit če učenici Glazbene škole Ljubuški.

Radujemo se Vašemu dolasku!, poručili su organizatori.

O djelu:

U suizdanju izdavačke kuće Synopsis Zagreb/Sarajevo i Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, objavljena je knjiga Korporativna komunikacija, Nine Ćorića, voditelja studija odnosa s javnošću na istom fakultetu.

Njezin sadržaj je, na 255 stranica, strukutriran u četiri cjeline, u kojima autor određuje korporativnu komunikaciju kao jedinstven komunikacijski proces koji u sebi sadrži sve komunikacijske aktivnosti neke organizacije.

U prvoj cjelini se obrađuje važnost i uloga korporativne komunikacije u organizacijskom životu, analiziraju se različiti pristupi njezinom određenju, kao i modeli upravljanja njome.

S obzirom na njenu interdisciplinarnost u drugoj se cjelini približavaju osnove pojedinih disciplina čije poznavanje predstavlja kontekst za razumijevanje korporativne komunikacije.

Treća cjelina obrađuje aktivnosti korporativne komunikacije koje su grupirane u menadžersku komunikaciju, marketinšku komunikaciju i odnose s javnošću, dok se u četvrtoj cjelini obrađuju ishodi tih aktivnosti.

Knjiga je primarno namijenjena studentima koji izučavaju ovo područje, a svakako može poslužiti i osobama iz prakse koji se bave korporativnom komunikacijom i srodnim komunikacijskim disciplinama.

Radio Ljubuški

na vrh članka