Otvorena prva dm prodavnica u Ljubuškom - foto Istaknuto

Otvorena prva dm prodavnica u Ljubuškom - foto

Danas je u Ljubuškom otvorena prva dm prodavnica u ovom gradu.

Prodajna mreža vodeće drogerijske kompanije u našoj zemlji, dm drogerie markt BiH, sada broji 68 prodavnica u 40 gradova. U okviru moderno opremljenog prodajnog prostora površine 294 m2 kupci mogu uživati u izboru bogatog asortimana proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih, ali i svjetskih brendova, a na usluzi im je pet zaposlenika.

"Osluškujući potrebe kupaca dm je odlučio proširiti svoju prodajnu mrežu u zapadnoj Hercegovini te smo ljetos u Posušju otvorili prvu dm prodavnicu, a danas na listu, sa velikim zadovoljstvom, upisujemo i naš prvi prodajni objekat u Ljubuškom. Cilj nam je svakom novom lokacijom biti bliži našim kupcima koji, između ostalog, mogu uživati u kupovini više od 2.500 proizvoda po sniženoj cijeni najmanje četiri mjeseca, u okviru našeg već dobro prihvaćenog cjenovnog koncepta UVIJEK POVOLJNO. Kupce također očekuje širok asortiman proizvoda za njegu i ljepotu, kućanstvo, zdravu ishranu te proizvoda namijenjenih bebama", izjavio Ante Miličević, regionalni menadžer dm-a.

Kao društveno odgovorna kompanija, dm je novi poslovni uspjeh i ovaj put odlučio podijeliti sa zajednicom u kojoj djeluje te je Udruzi roditelja djece sa posebnim potrebama "Duga" iz Ljubuškog uručio donaciju u iznosu od 3.000 KM.

U ime kompanije, regionalni menadžer dm-a, Ante Milićević, ček je uručio predstavnicima Udruge Zori Skoko i Mariji Markoti. Dobrovoljnim radom, kao gost na kasi, načelnik općine Ljubuški, Nevenko Barbarić, iskazao je svoju podršku dolasku dm-a u ovu općinu.

A svim posjetiteljima ovog novootvorenog prodajnog objekta dm je danas priredio sjajnu zabavu i posebne pogodnosti. Tako su otvorenje upotpunili i zanimljivi sadržaji za kupce, kao što je nagradna igra "kolo sreće", u kojoj su imali priliku osvojiti vrijedne poklone, a za svaku kupovinu dm je darivao trajni ceker. Najmlađe posjetitelje zabavljali su klaun, maskote iz crtanih filmova i animatori za oslikavanje lica.

Za svoje kupce u Ljubuškom dm je pripremio i posebne pogodnosti u narednom razdoblju, gdje ih do 11.11. očekuje popust od 15% na ukupnu kupovinu. Također, sudjelovanjem u nagradnoj igri do 16.11.2017. svi kupci mogu okušati sreću, te osvojiti vrijedne nagrade, kao što su bicikl, Nutribullet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Ljubuškom je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

 

Radio Ljubuški

na vrh članka