Obavijest za učenike i roditelje Glazbene škole Ljubuški

Obavijest za učenike i roditelje Glazbene škole Ljubuški

Poštovani roditelji, dragi učenici,


Nadamo se da ste nam dobro, i vi i svi članovi vaših obitelji!
Kao što znate, online nastavu Glazbene škole smo organizirali odmah po početku Naredbe o odgodi nastave, te je individualna-instrumentalna nastava krenula gotovo bez dana prekida, a grupna-teoretska malo nakon, obzirom na dulju i složeniju softversku pripremu.

Možete vidjeti u svim medijima ovih dana, da je glazba mnogima diljem svijeta spas i jedan od najboljih suradnika u olakšavanju boravka u karanteni. Mnogi stručnjaci toplo preporučuju bavljenje glazbom kako bi se, osim skraćivanja vremena u karanteni, očuvalo i psihičko zdravlje i dobro raspoloženje. Zato dragi učenici, vidite da nije sve tako sivo, smatrajte se sretnicima što znate i možete svirati i pjevati u ovim vremenima u svom domu, a da pritom učite, napredujete, i uveseljavate, kako sebe tako i svoje ukućane:)

Ovim putem vama, dragi roditelji, želimo posebno zahvaliti na razumijevanju i suradnji.
Izvanredne okolnosti traže izvanredne mjere i promptno snalaženje, a mi smo se potrudili i napravili najbolje što smo mogli. Vjerujemo i nadamo se da ste to prepoznali te da je i vama, kao nama, trenutno cilj i prioritet pomoći vašoj djeci da što uspješnije završe ovu školsku godinu. Stoga vas još jednom podsjećamo i molimo da se, u najvišem interesu vašeg djeteta, uključite u online nastavu i pratite sve aktivnosti i rad, te da uredno i redovno vodite i popunjavate Evidentni list nastave instrumenta vašeg djeteta. Popunjene i potpisane Evidentne listove ćete predati u tajništvo škole kad završi online nastava i karantena. Ukoliko netko od vas nije dobio primjerak Evidentnog lista, kao i za bilo kakva druga pitanja vezano za online nastavu, molimo da nam se obratite na službeni mail škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dragi učenici, ostajte nam lijepi, raspjevani i zdravi, slušajte roditelje i poštujte preporuke nadležnih organa, kako bi se što prije vidjeli i nastavili tamo gdje smo stali. Nedostaje nam naše druženje u školi, žamor i zajedničko muziciranje...Želimo vam svima dobro zdravlje, obiteljski mir i puno strpljenja...
Srdačno vaši,
GŠ Ljubuški

Glazbena škola Ljubuški

na vrh članka